Van een zolderkamer tot naar een podium

Al sinds kleins af ben ik gefascineerd door alles omtrent muziek. Ik luister heel graag naar muziek en voor mij geldt echt dat een dag zonder muziek een dag niet geleefd is. Ik word wakker met muziek en ik ga ook slapen met muziek. En sinds kort ben ik ook begonnen met het maken van muziek. Ik zat er al lang over na te denken om zelf muziek te gaan produceren. Door een goede vriend van mij ben ik extra gemotiveerd en geïnspireerd geraakt om het te gaan doen. Ik heb er voldoende verdiept in verschillende software en tooling die nodig is om muziek te produceren. Ook heb ik nieuwe apparatuur ingeslagen zodat ik gelijk aan de slag kan. Denk hierbij aan een stel goede speakers en aan een microfoon. Maar met de juiste software en apparatuur ben je er nog niet. Het kost heel veel tijd, moeite en vooral doorzettingsvermogen.

Het is meer dan een hobby

Aan het begin toen ik de keuze heb gemaakt om mij te verdiepen in het produceren van muziek zag ik het vooral als een hobby. Muziek is een van mijn hobby’s waar ik veruit het meeste van mijn vrije tijd aan besteed. Soms zit ik in zo’n goede flow dat ik geen besef meer heb van de tijd en wel urenlang achter elkaar achter mijn laptop zit. Nu ik een paar maanden bezig ben, merk ik dat het eigenlijk veel meer is dan alleen een hobby. Ik word steeds beter en beter in het produceren van muziek. Het zou mij dan ook erg leuk lijken om mij verder te ontwikkelen en om zelfs optredens te gaan doen. Men zegt ook wel dat hard werken beloond wordt. Daarom ben ik hard door gaan werken aan mijn dj skills. Ook heb ik in de tussentijd een aantal nummers afgekregen waar ik erg trots op ben.

Hier heb ik lang naar uitgekeken

Ook de mensen in mijn directe omgeving waren ervan op de hoogte dat ik vaak bezig was met het produceren en het mixen van muziek. Mijn oom heeft een baan in de evenementen branche en merkte op dat ik met heel veel plezier bezig was met muziek. Laatst heeft hij mij laten weten dat hij zelfs kleine optredens voor mij zou kunnen regelen. Hij stelde voor om samen een dj set te huren zodat ik daarop kon oefenen alsof ik aan het optreden ben. De komende tijd ga ik gebruiken om mijn dj skills te verbeteren met de hoop dat ik ooit een optreden mag gaan doen. Nu heeft mijn oom mij laten weten dat ik binnenkort zelfs een halfuur mag gaan optreden op een bruiloft. Dat is iets waar ik heel lang naar heb uitgekeken en ik kan ook niet wachten tot het gaat gebeuren.

Live streaming

Steeds vaker zien wij dat organisaties hun event willen streamen om meer bereik te creëren onder hun doelgroep. Wij regelen alles betreft uw live streaming naar meerdere beeldenscherm (ledschermen) in de ruimte of naar bijvoorbeeld facebook of YouTube.

Geef een reactie